Proefschrift laten ontwerpen

Proefschrift of scriptie laten ontwerpen/opmaken

Bent u op zoek naar een grafisch vormgever om uw proefschrift te laten opmaken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Jaarlijks worden er door onze ontwerpers tussen de 50 en 100 proefschriften gestyled! Wij verzorgen het ontwerp van de omslag/kaft en het volledige binnenwerk. Titels, paginanummers, paragrafen, tabellen, afbeeldingen; wij nemen dit lastige werk graag van u over. Dankzij onze samenwerking met Proefschriftenprinten.nl kunt u bovendien zeer voordelig uw proefschrift laten drukken.

Kaft/omslag proefschrift laten ontwerpen

De omslag van uw proefschrift of scriptie is heel persoonlijk. Het ontwerp moet bij u en vooral uw onderwerp passen. Bij Sinds 1961 hebben we ruime ervaring in het ontwerpen van passende, stijlvolle omslagen. Onze creatieve ontwerpers gaan op basis van uw wensen aan de slag en weten onze promovendi keer op keer te verrassen met schitterende ontwerpen. Naast de gewenste stijl, wordt ook de drukmethode betrokken bij het ontwerpproces. Zo kunnen bijvoorbeeld bepaalde elementen van het ontwerp worden voorzien van een glanzende vernis (Spot-UV). Voor alle mogelijkheden kunt u het beste even contact opnemen met één van onze medewerkers.

Binnenwerk proefschrift laten opmaken

Het opmaken van een proefschrift is een tijdrovende klus. De paginanummering, uitlijning van alle elementen, pagina-verwijzingen; u bent er altijd langer mee bezig dan u eigenlijk zou willen. En hoe realiseert u die professionele look & feel?

Dankzij onze ruime ervaring in het opmaken van proefschriften, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het opmaken van uw proefschrift. Wij zorgen voor een strak ontwerp en vooral een goed leesbaar proefschrift. Met behulp van hoogwaardige opmaakprogramma’s, gieten wij uw proefschrift in een professioneel jasje. We verhogen de leesbaarheid van het verslag door het gebruik van de juiste lettertype’s en opmaakstijlen. Ook tabellen en grafieken zullen aan onze aandacht niet ontsnappen!

Scriptie of proefschrift drukken

Check, dubbel check. Het is dan eindelijk tijd om uw proefschrift te laten drukken. Uiteraard kiest u ervoor uw proefschrift in het wetenschappelijke formaat van 17 x 24 cm te laten printen. Een bedrijf dat deze klus perfect op zich kan nemen is Proefschriftprinten.nl. Wij werken al enkele jaren samen met deze drukker van proefschriften en de kwaliteit is iedere keer weer perfect! Andere voordelen zijn de snelle levering (5 werkdagen), een gratis proefdruk van uw proefschrift en gratis uitnodigingen. De samenwerking met Proefschriftenprinten.nl heeft er tevens toe geleid dat wij promovendi een zeer gunstig aanbod kunnen doen voor een totaalpakket van ontwerp en drukken van een proefschrift.

Voor meer informatie over het drukken van uw proefschrift kunt u eens een kijkje nemen op proefschriftprinten.nl. Hier vindt u tevens veel extra informatie over het opmaken en aanleveren van uw proefschrift.

Voordelig proefschrift drukken