Website laten maken Ede

Sinds 1961 in Ede

Zoekt u iemand in Ede die een website kan bouwen? Dan bent u bij Sinds 1961 aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd op industrieterrein Frankereng in Ede. U kunt ons tijdens kantooruren vinden op Kelvinstraat 25, boven Print Service Ede. Wij maken veel websites voor ondernemers uit Ede en omgeving. Dit zijn zowel grote bedrijven als startende ZZP’ers.

Techniek en webdesign, Ede

Bij ons gaan techniek en design hand in hand. De websites die wij leveren zien er niet alleen goed uit; ze werken ook nog eens erg goed! Dit laatste is erg belangrijk, want het heeft invloed op veel dingen. Zo worden websites die goed in elkaar zitten beter beoordeeld door Google, waardoor ze hoger in de zoekresultaten verschijnen. Bovendien scheelt een solide basis in het onderhoud en is het minder vatbaar voor bedreigingen van buitenaf.

Sinds 1961, Ede: Responsive design

Klanten vragen ons nog geregeld of hun nieuwe website ook responsive zal zijn. Responsive is een term die aangeeft of een website zich ook op mobiele apparaten goed gedraagt. Voor ons is het echter vrij vanzelfsprekend dat een website anno 2016 responsive is. Dus ja, alle websites die wij maken zijn responsive!

Wilt u ook een website laten maken? Of heeft u een andere vraag? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ontwerpstudio in Ede!

website laten maken ede
Sinds 1961 Grafisch Ontwerp
Kelvinstraat 25
6716 BV EDE
0318 645690
info@sinds1961.nl
Ma – vr 8:00 – 17:00 uur