Website laten maken Veenendaal

Website bouwen Veenendaal

Zoekt u iemand in Veenendaal die voor u een website kan maken? Kijk dan ook eens aan de andere kant van de A12, want vlak achter knooppunt Maanderbroek vindt u de websitebouwers van Sinds 1961! Vanaf het centrum van Veenendaal is het drie keer vallen en u bent er. Okee, het is tien minuutjes rijden, maar zelfs op de fiets is het goed te doen! Onze ontwerpstudio is goed te bereiken en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. U kunt ons tijdens kantooruren vinden op Kelvinstraat 25, boven Print Service Ede. Wij maken veel websites en grafische uitingen voor ondernemers uit Veenendaal en omgeving. Dit zijn zowel grote bedrijven als startende ZZP’ers.

Techniek en webdesign, Veenendaal

Bij ons gaan techniek en design hand in hand. De websites die wij leveren zien er niet alleen goed uit; ze werken ook nog eens erg goed! Dit laatste is erg belangrijk, want het heeft invloed op veel dingen. Websites die technisch goed in elkaar zitten worden bijvoorbeeld beter beoordeeld door Google, waardoor u hoger in de zoekresultaten zult verschijnen. Daarnaast voorkomt een solide basis veel onderhoud en is het minder vatbaar voor bedreigingen van buitenaf.

Sinds 1961, Veenendaal: Responsive design

Klanten vragen ons nog vaak of hun nieuwe website ook responsive zal zijn. Responsive is een term die aangeeft of een website zich ook op mobiele apparaten goed gedraagt. Voor ons is het echter vrij vanzelfsprekend dat een website anno 2016 responsive is. Dus ja, alle websites die wij maken zijn responsive!

Wilt u ook een website laten maken? Of heeft u een andere vraag? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ontwerpstudio in Ede, héél dicht bij Veenendaal!

website laten maken Veenendaal
Sinds 1961 Grafisch Ontwerp
Kelvinstraat 25
6716 BV EDE
0318 645690
info@sinds1961.nl
Ma – vr 8:00 – 17:00 uur