Een WordPress website laten maken

Wordpress websites

Een WordPress website laten maken

Wilt u een WordPress website laten maken? Informeer dan snel naar onze mogelijkheden een gunstige tarieven!

Waarom WordPress?

Een website op basis van WordPress biedt u verschillende voordelen. Voor ons als websitebouwers scheelt het vooral een heleboel tijd. Het bouwen van een WordPress website gaat zeer snel en dat vertaalt zich uiteraard naar onze gunstige tarieven. Daarnaast kunt u een WordPress website zelf beheren en updaten, ook wanneer u hier totaal geen ervaring mee heeft. U bespaart dus zowel in de ontwikkeling als in het onderhoud van uw website!

Wat zijn de mogelijkheden van een WordPress website?

Eindeloos. Zowel op het gebied van functionaliteit als op het gebied van design.

Wat zijn de alternatieven voor een WordPress website?

Er zijn andere systemen die ongeveer hetzelfde doen als WordPress, zoals bijvoorbeeld Joomla, Drupal en Wix. WordPress wordt wereldwijd echter veel meer gebruikt, het wordt beter onderhouden en vrijwel iedere webdesigner kan ermee uit de voeten. U kunt ook een nieuwe website vanaf nul laten programmeren, zo krijgt u exact de functionaliteiten die u nodig heeft en geen onnodige extra’s. U betaalt hier echter ook significant meer voor.

Voorbeelden WordPress websites

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is binnen een WordPress omgeving? Kijk dan eens in ons portfolio. Alle websites die wij hebben gemaakt zijn gebouwd in WordPress, inclusief deze website!

Meer informatie

About WordPress (www.wordpress.org)
WordPress op Wikipedia